Orthopedische schoenen Deerlijk

Orthopedische schoenen te Deerlijk op voorschrift en met ruime keuze aan modellen voor dames, heren, kinderen

Orthopedische schoenen te Deerlijk zijn volledig op maat gemaakte schoenen om fysieke ongemakken te verbeteren of zelfs weg te werken, alsook om meer comfort en stabiliteit te bieden. Orthopedische schoenen worden voorgeschreven in geval van ernstige of storende voet- of stapafwijkingen. Het voorschrift voor orthopedische schoenen te Deerlijk komt van een geneesheer-specialist. Deze kan een orthopedisch chirurg, fysioloog, arbeidsgeneesheer of reumatoloog zijn. Hierna kan de maatname gebeuren in 1 van onze orthopedische schoenwinkels. Bij ons gebeurt dit nog 100% manueel via een gipsafdruk; meettechnologieën of lasers komen er niet aan te pas. Op basis van deze maatname kunnen we de aanvraag voor terugbetaling van de orthopedische schoenen te Deerlijk indienen. Eenmaal goedgekeurd, kunnen we de schoen of schoenen maken en afwerken naar wens. Er is keuze tussen verschillende modellen en kleuren, sneakers of boots. Hip, klassiek of trendy, alles is mogelijk! We maken orthopedische damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen (kleuters, tieners, jongeren). Overige categorieën orthopedische schoenen in Deerlijk zijn: sportschoenen, werkschoenen en schoenen voor diabetesvoet.

Orthopedische schoenen dames

Orthopedische schoenen heren

Orthopedische schoenen kinderen

Orthopedische schoenen te Deerlijk zijn 100% handgemaakt door ervaren meester-schoenmakers

Orthopedische schoenen te Deerlijk worden bij ons van begin tot einde met de hand gemaakt in onze eigen ateliers.  Daarbij zijn de individuele voetafdruk en de voetvorm het uitgangspunt. Model, materialenkeuze, kleur en dergelijke kunnen in samenspraak bepaald worden. Het zijn uitsluitend gediplomeerde en ervaren meester-schoenmakers die er aan te pas komen. Eigentijdse modellen, edele materialen en veel meer dan bruin en zwart vormen onze speerpunten.

Procedure bij het maken van orthopedische schoenen te Deerlijk van ontwerp tot realisatie

De procedure van ontwerp tot aflevering van orthopedische schoenen te Deerlijk omvat een aantal opeenvolgende

  • U werd verwezen door een specialist naar een orthopedisch schoentechnicus. We zijn alvast blij dat u voor ons gekozen hebt.
  • We analyseren het voorschrift, stellen bijkomende vragen, onderzoeken nader uw voet, doen de nodige opmetingen, bespreken uw voorkeuren en doen een opgave van prijs voor uw mutualiteit.
  • Via een voetafdruk vervaardigen we een leest en voorlopige passchoen. Als alles 100% goed zit, beginnen we er aan. Enkele weken later kan u de schoenen komen passen en werken we bij waar nodig. Meestal is in de praktijk het resultaat van de eerste keer perfect.